Et fullservice advokatfirma for privatpersoner, organisasjoner og virksomheter

Trenger du juridisk bistand?

Våre advokater har spisskompetanse innenfor en rekke rettsområder og er klare til å bistå deg. Ta kontakt og få den hjelpen du trenger.

Start dagen med faglig påfyll!

Våre dyktige advokater arrangerer både frokostmøter og kurs innenfor flere av våre fagområder. Les mer og meld deg på her.

Fullservice advokatfirma for frivillig og ideell sektor

Trenger din organisasjon videre utvikling? Kunnskap om arbeidslivsjuss, hjelp til å håndtere konflikter, trygg og god virksomhetsstyring? Ta kontakt og få den hjelpen du trenger.

Start dagen med faglig påfyll! Våre dyktige advokater arrangerer både frokostmøter og kurs innenfor flere av våre fagområder. Les mer og meld deg på her.

Hva kan vi hjelpe deg med?

I tillegg til juss har vi dybdekunnskap om ideell sektor, samfunn og politikk. Denne helhetlige kunnskapen gjør oss rustet til å bistå deg med dine utfordringer.

Organisasjon/forening?

Organisasjoner og foreninger er ofte i kontakt med næringsliv og offentlig myndighet. Vi kjenner sektorene godt og kan hjelpe deg med å se nye muligheter. Vi bistår videre med organisasjonsutvikling, konflikthåndtering, arbeidslivsspørsmål, forsikring og erstatning, utvikling av anlegg, håndtering av varsler og god økonomistyring.

Ideell virksomhet?

Ideell virksomhet har behov for noen som har kjennskap til samfunnet ut fra ulike vinklinger og vet hva som rører seg der ute. Vi kan blant annet bistå med strategisk utvikling av din virksomhet, virksomhetsstyring, anbudsprosesser, arbeidsrettslige spørsmål, utvikling/forvaltning av eiendom, forhandlinger og avtaleinngåelse

Privatperson?

Privatpersoner kan ha behov for bistand innenfor en rekke temaer gjennom hele livet. Enten du står i fare for å miste jobben, har problemer i forbindelse med boligkjøp, skal skrive testament, trenger bistand i forbindelse med en vanskelig skilsmisse, har blitt skadet på jobben eller i trafikkulykke, eller du er mistenkt i en straffesak hjelper vi deg gjerne.

Frokostmøte

Vil du starte dagen med faglig påfyll? Våre dyktige advokater holder frokostmøter og kurs innenfor flere av våre fagområder. Sjekk kalenderen og meld deg på her.

Temaer

entreprise

EIENDOM OG ENTREPRISE

adult-black-boardroom-1345085

ARBEIDSLIV

barne-og-familierett

BARN, FAMILIE OG ARV

strafferett

STRAFF

action-adult-care-339620

VELFERD

Erstatning_skade

ERSTATNING

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre mest leste artikler rett i innboksen. I tillegg vil du få informasjon om frokostmøter og kurs, nyheter og annet spennende innhold.

Hvorfor velge Advokatfirmaet Lippestad?

Dybdekunnskap

Vi har dybdekunnskap om både juss, ideell sektor, samfunn og politikk. Denne helhetlige kunnskapen og erfaringen på området gjør oss unike.

Engasjement

Hos oss finner du dyktige, verdibaserte og engasjerte advokater som alltid etterstreber å gi veltilpassede råd som treffer aktøren i det landskapet de virker.

Konflikthåndtering

Vi er opptatt av å aldri oppsøke konflikt, men heller bidra til løsning. Konflikter er utfordrende og vi strekker oss alltid langt for å oppnå det beste for alle parter.

Våre tjenester: Konsulenter innen økonomi, regnskap og finans

Vi tilbyr utleie av kvalifiserte konsulenter som kan tiltre på 1-2 ukers varsel. Alle våre konsulenter er grundig kvalitetssikret gjennom intervjuer, kompetansekartlegging og referansesjekker.

Mange av våre konsulenter har vi også lang og god erfaring med gjennom tidligere oppdrag for oss. Våre rådgivere har et stort nettverk av tilgjengelige kandidater som kan dekke ditt midlertidige behov

Som kunde betaler du kun for arbeidede timer. I utleieperioden har OPUS det fulle arbeidsgiveransvaret for konsulenten.

Dette inkluderer: personalansvar, utbetaling av lønn, feriepenger, sykelønn, skattetrekk, arbeidsgiveravgift, pensjon og forsikring.

Typiske situasjoner hvor utleie av konsulenter kan være aktuelt:

 • Prosjekter
 • Permisjoner
 • Langtidssykemeldinger
 • Behov for ekstern kompetanse
 • Ved usikkerhet om behovet blir permanent
 • Uforutsette situasjoner
 • Sesongsvingninger

Eksempel på stillinger som vi leier ut konsulenter til:

 • Business Controller
 • Forretningsanalytiker
 • Group Controller
 • Financial Controller
 • Prosjekt Controller
 • Regnskapskonsulent
 • Økonomikonsulent

Hva koster en advokat?

Her hos oss har alle advokater fast lønn. Dette gjør at vi lettere kan jobbe i team og være konkurransedyktige på pris til våre kunder. 

Start typing and press Enter to search