Virksomhetsstyring og etterlevelseskultur

 In Nyheter

Hvordan sikre at man ikke blir utelatt fra offentlige anbud eller utestengt fra offentlige anskaffelser? Hvordan unngå overtredelsesgebyrer, erstatningsansvar eller omdømmetap? Vet du nok om styre- og ledelsesansvar i mislighetssaker?

Advokatfirmaet Lippestad AS og FCG Norge inviterer til frokostseminar om VIRKSOMHETSSTYRING OG ETTERLEVELSESKULTUR– hvor vi forklarer hva dette faktisk betyr og gir deg praktiske tips og råd for å sikre din virksomhet bedre!

Tid: Tirsdag 9. april kl. 08.00 – 10.00
Sted: Lippestadhuset, Sehesteds gate 6, 0164 Oslo

Hovedtemaer:

  • Hva er god virksomhetsstyring og hvordan kan man jobbe strategisk med å skape en etterlevelseskultur?
  • Hvilke farer må man passe på og hvor går det ofte galt?
  • Sånn kan det løses! Vi gir deg noen praktiske tips til hvordan du kan komme i gang.

Har du kontroll på hvilke lover og regler som må overholdes? Vet du hva som skjer i praksis? Vet du hvem som sitter med ansvaret? Vår erfaring er at få har så god oversikt som de tror. Det er alltid bedre å være i forkant slik at man kan forebygge heller en å håndtere i etterkant. Advokatfirmaet Lippestad har lang erfaring med virksomhetsstyring og bistand til organisasjoner, og har de senere år jobbet med stort fokus på forebyggende arbeid og krisehåndtering. FCG Norge er et ledende nordisk konsulentselskap innen risikostyring og virksomhetsstyring, med spisskompetanse i å bistå små og store virksomheter med effektive, innovative og pragmatiske løsninger.

Mer informasjon om dagen og påmelding finner du her

I etterkant av seminaret vil det være anledning til å (forhånds)bestille en times gratis rådgivning om virksomhetsstyring for din virksomhet.

Det er begrensede plasser, og frist for påmelding er 5. april. Har du spørsmål? Ta kontakt med Kristiane Gjerstadberget.
Vel møtt!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search