Vi styrker laget!

 In Nyheter

Vi i Advokatfirmaet Lippestad er på lag med organisasjonslivet, og mange av våre klienter har medlemmer som utsettes for blant annet yrkesskade, er innblandet i trafikkulykker eller utsettes for annen skade. Derfor satser vi nå for fullt på erstatning og forsikringsrett. Advokat Kjell Inge Ambjørndalen er en av de beste innenfor erstatningsrett i landet, og vi er veldig glad for å ha han med på laget. Kjell Inge jobber som advokat i kontorfellesskap. Les mer om Kjell Inge her.

I tillegg er vi så heldige at Gry Berger, etter mange år i Politiets Fellesforbund, har valgt å komme til oss. Hun har hatt ansvar for blant annet arbeidsrett og kontraktsrett. Vi gleder oss til å sammen utvikle det arbeidsrettslige feltet og utvikle tilbudet til fagorganisasjoner i Norge. Les mer om Gry her. 

– Vi er veldig glad for å ha fått to nye, dyktige medarbeidere her i Advokatfirmaet Lippestad. Det er gøy å se at vi vokser og at vi kan satse enda sterkere på våre fagområdet, sier daglig leder Geir Lippestad.

Velkommen til Gry og Kjell Inge – vi gleder oss til en spennende og innholdsrik vår!

Anbefalte artikler

Start typing and press Enter to search