ORGANISASJON

ORGANISASJON

Våre kunder har siden vår oppstart i 1995 hovedsakelig vært organisasjoner, foreninger og ideell sektor. Dette betyr at vi gjennom de siste 25 årene har jobbet tett sammen med våre samarbeidspartnere i den rivende utviklingen som sektoren har hatt. I tillegg har vi hatt verv og lederoppgaver innenfor sektoren slik at vi både har dybdekunnskap og forståelse for sektorens utfordringer.

En organisasjon, uavhengig om det er et idrettslag, en fagforening, musikkorps eller en interessepolitisk organisasjon, har behov for god virksomhetsstyring. Mange kriser oppstår fordi man ikke har kontroll på økonomi, ansettelsesforhold, varslingsrutiner, personvern (GDPR), god drift av bygg/anlegg eller konflikter mellom tillitsvalgte og ansatte.

Vi løser gjerne konkrete juridiske utfordringer som oppstår fortløpende, men aller helst ønsker vi å jobbe forebyggende for at organisasjonen kan drives og utvikles på en slik måte at omdømmet styrkes.

På bakgrunn av dette er vi ofte med i strategiprosesser hvor vi ser på risikofaktorer, muligheter for nye inntekter og hvordan vi kan legge en plan for å hele tiden sørge for at organisasjonens formål styrkes.

At et advokatfirma kan jussen om den sektoren man bistår bør være en selvfølge. Engasjement for sektoren derimot er noe en ikke kan lære, men som kun følger av deltakelse og interesse.

Hva tenker du på? Vi kan hjelpe deg.

Start typing and press Enter to search