PRIVATPERSON

PRIVATPERSON

Som privatperson kan du havne i juridiske problemstillinger hele livet, og hos oss er privatpersoner hjertelig velkommen. Vi har dyktige ansatte innenfor fagfelt som omfatter arbeidsrett, erstatning, familie og barn, straff og eiendom.

Har du problemer på arbeidsplassen kan vi bistå deg i alle arbeidsrettslige forhold, som for eksempel oppsigelse, kontraktspørsmål eller varsling. Eier du en eiendom eller leilighet kan våre eksperter på fast eiendom bistå deg i forhold til naboer, byggesaker, mangelsaker etter kjøp/salg, konflikter med håndtverkere eller konflikt med offentlige myndigheter.

Vi har videre svært lang erfaring med arv, skifte og familierett. Det kan dreie seg om testamente, ektepakter, skilsmisse, barnefordeling eller arveoppgjør.

Vi har alltid til hensikt å søke å finne gode løsninger som partene kan leve godt med videre. Vi søker så langt det er mulig å unngå konflikt som vi vet familier kan slite med i generasjoner.

Er du siktet eller tiltalt for en straffbar handling? Vi har bistått i noen av landets største og mest omtalte rettssaker innen strafferett og forhold knyttet til økonomisk kriminalitet.

De siste årene har vi særlig bistått virksomheter, styremedlemmer og daglig leder som har blitt anmeldt til økokrim for brudd på hvitvaskingsregler, arbeidslivskriminalitet, miljøkriminalitet eller mistanke om korrupsjon eller annen økonomisk utroskap

Hva tenker du på? Vi kan hjelpe deg.

Start typing and press Enter to search